MBPFW

1-3

Mercedes-Benz Prague Fashion Week – největší módní událost roku. Letos se MBPFW konal v zásobovacích garážích v Kotvě. Upřímně, měla jsem z toho obavy jaké to bude, ale moje pocity se na místě okamžitě změnily, bylo to skvělé a originální. Byla jsem na přehlídce Kláry Nademlýnské a Moniky Drápalové. Obě kolekce byly nádherné, přesto ta Kláry N. se mi líbila více. Z čeho jsem ale byla vážně nadšená, byla přehlídka Pietro Filipi. Podívejte se sami třeba na facebookové stránky MBPFW, kde jsou všechny přehlídky nafocené, nebo na můj instagram na krátké video.

Každý kdo na tuto akci jde se snaží ve svém šatníku nebo obchodech najít nejzajímavější a nejoriginálnější kousky. Čím výraznější, tím lepší. Takže pokud na sobě máte outfit, kterého si lidé okolo všimnou, můžete si být jisti, že jste vybrali správně. Já jsem oblečené asi zas tak odvážně nešla, ale cítila jsem se v tom dobře a to je podle mě také dost důležité. Vsadila jsem na jemně růžový top, protože růžová je teď všude. (Ale proč ne, třeba celý svět pak bude růžovější XD). K tomu se nasoukala do černé upnuté sukně. Dobře, je celkem elastická, takže se v ní dá chodit, jen po schodech je to horší… Tričko jsem vpředu zastrčila trochu do sukně a hned to vypadalo lépe. Oba kousky jsou ze Zary. Bílé tenisky už určitě znáte, koupila jsem je v Mangu. Stále je tam ještě mají, navíc za 800 Kč a jsou fakt pohodlný! No a aby byl můj look kompletní vzala jsem si svůj vyrobený choker (upnutý náhrdelník).

1-5

1

1-4

Pokud se vám za náhrdelník nechce utrácet v obchodech nebo vám není, můžete si ho jednoduše vyrobit. Stačí si sehnat sametku, já ji koupila u Anděla ve Stoklase. Je na vás jak širokou seženete. Dále potřebujete patentku a nějaký přívěsek. Ten si buď můžete vzít ze starého řetízku nebo opět ve Stoklase možná také nějaký najdete. Pak už si jen změříte na sametce obvod vašeho krku a na konce přišijete patentku. Nakonec si vyměříte, kde máte prostředek náhrdelníku a tam si našijete nějaký přívěsek. A je hotovo:)

dscn5284

 

 

2 komentáře: „MBPFW

Napsat komentář