wpid-dsc_0026.jpg

„Blow a kiss, fire a gun
We need someone to lean on
Blow a kiss, fire a gun
All we need is somebody to lean on…“

jako každý den jedu vlakem domů ze školy a poslouchám písničky, i když bych se možná měla raději učit něco na maturitu xD. A proč ten text písničky? Protože mi stále přijde skvělá a já se do ní asi na věky zamilovala. Můžu ji poslouchat stále dokola. To mě nutí se zamýšlet nad tím, proč děláme věci pořád dokola. Nevím, asi by v tom byl zmatek, kdyby každý den byl jiný. Vždyť i móda se opakuje. Když chodím s mamkou každý měsíc na naše nákupy a narazíme na něco, co dříve nosila ona, rozplývám se nad tím. Musím přiznat, že se mi to líbí. Takže co se týče módy, opakování starých stylů mi ani v nejmenším nevadí. Tak se smířím i s tím, že většina dnů se také odehrává ve stejném rytmu.

Teď už k outfitu…Povím vám to popravdě, jako malá jsem nenáviděla roláky. A v poslední době bych tento šedý ze Zary mohla nosit pořád. Nejen, že pěkně vytvaruje všechny vaše křivky (xD), ale v kombinaci s černými kraťásky a silonkami mně přijde bezva. Už mám vyhlídnutý další, na který se dneska jedu kouknout. Tak třeba v dalším příspěvku vám ho ukážu.


…like everyday, I am on a train on my way home from school. I am listening to some songs on my phone, eventhough I should be rather studying for finals. And why those lyrics? I really think it’s an awesome song and I fell in love with it forever. I can listen to it over and over again.

That makes me think of why we do some things over and over again. I don’t know, it might be a chaos if every single day was different. You know, even fashion kind of repeats itself.

When I go shopping with my mom every month, I am always amazed when we discover something that she used to wear when she was young. And I have to admit that I like it! So, speaking about fashion, I deffinitely don’t mind welcoming old styles coming back again. That helps me accept that even most of my days are played in the same rhytm over and over again.

But now to the outfit… I really used to hate turtleneck’s as a kid. But lately, I could wear this grey turtleneck on a on. Not only that it shows all your shapes, but in combination with these black shorts and tights, it’s simply great! I’ve already found new one to buy, so I’ll hopefully show it to you in one of the future articles.

wpid-dsc_0003.jpgwpid-dsc_0025.jpgwpid-dsc_0005.jpgwpid-dsc_0051.jpg

kabát – Zara / rolák – Zara / kraťasy – Zara / boty – Pull & Bear / kabelka – Mango

coat – Zara / turtleneck – Zara / shorts – Zara / shoes – Pull & Bear / bag – Mango