Gold Will Never Be Old

Gold Will Never Be Old
Gold Will Never Be Old

Krásný pátek všem, konečně je před námi víkend! A díky tomu jsem si vzpomněla na tento výstižný obrázek, který jsem kdysi našla na instagramu…TRUE STORY!!!

 

A teď k mému outfitu. Takhle mě moc často nepotkáte…tím mám na mysli ty podpatky, jestli se tomu tak dá říkat 😀 Abych se přiznala málo kdy si je vezmu. Možná proto jsem si v nich občas nejistá, ale říkám si, že každá žena by měla umět chodit na podpatcích. Proto i já to zkouším, ale není nad to, vyměnit je za tenisky nebo balerínky 😀 Ovšem když jsem tyhle boty viděla, byla to láska na první pohled. A věřte nebo ne, dá se říct, že jsou pohodlné. Bílo modré pruhované triko jsem si koupila před týdnem v Zaře. Je tak příjemný, ideální na horký letní dny (pokud se nějakých letos dočkáme :D). Černé slim džíny by měla mít každá holka. Hlavně malá rada…vypadají lépe než průhledné legíny:)

2015-05-29 03.37.38 1-1náušnice – H&M, triko – Zara, džíny – Pull & Bear, boty – Zara

Processed with VSCOcam with hb1 presetNáušnice jsem koupila minulý rok v Německu v H&M, když jsme byli se školou na výměnném pobytu 😀 Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jako poslední mě napadlo sem dát něco z interiéru. Moje oblíbená fotka z časopisu Elle, říjen 2014 (Daniela Peštová, Linda Vojtová, Denisa Dvořáková a Jana Knauerová)

2 komentáře: „Gold Will Never Be Old

Napsat komentář