Ripped DW

DSCN4785

Ahoj všichni,

jak se máte? Na mě už dopadly předmaturitní stresy. Moje plány začínají být čím dál víc nudnější, nebudu vám nic nalhávat, nejsem zrovna šprtací typ. Popravdě je to pro mě jen otrava a povinnost, bez které to ale dál nepůjde. Věčně jsem zavřená v pokoji a mám hlavu zabořenou v učení nebo v mobilu, každý si někdy přeci potřebuje odpočinout, ne? Jeej, někdy mě to fakt nebaví! Snad se mnou někteří soucítíte a chápete to.

Naštěstí mě dnes zachrání večer s přítelem a kamarády v čajovně. Chystáme se do čajovny Siva, Praha 1. Co vy, máte nějaké oblíbené čajovny nebo tip na nějakou dobrou?

DSCN4754

DSCN4776

A teď už k oblečení… Šedivý svetr, další láska v mém šatníku. Dostala jsem ho k Vánocům, moje maminka ví, co mám ráda;). Hodí se k tolika věcem a je nééskutečně příjemný! Je z obchodu Zara, mimochodem 9.3. spustili internetový obchod. Pro mě se ovšem nic nemění, protože nejsem zastánce nakupování přes internet. Raději se tam zase někdy stavím a proberu stojany s tím krásným oblečením. Mám z toho i větší radost, když si z obchodu něco odnesu. Ale třeba se to nějaký nadšenec e-shopů právě dozvěděl a využije toho. Další věc, kterou jsem sehnala v Zaře. Boyfriend džíny…vždycky jsem na ně koukala, ale neodhodlala si je koupit. Jenže tyhle se mi moc líbily. A hlavně, nekupte džíny za 300,-. Bílé tenisky se začínají nosit. Tyhle jsou z Manga a přijdou mi cool, asi díky stříbrnému kousku na patě xD. A nakonec moje DW hodinky, nejlepší dárek z Vánoc.

DSCN4759

DSCN4758

DSCN4768

DSCN4763

DSCN4779

Teď, když je venku ještě poměrně zima, bych outfit zkombinovala s parkou a pod džíny si vzala černé silonky. Pokud máte ještě víc děravé džíny, vypadá to hezky. Doufám, že se vám příspěvek líbil.

Pa M.