Blue&White

image

Dneska to bude tak trochu o těchto kalhotech 😀 , které jsem si koupila minulý rok touto dobou. Něchtěla jsem obyčejné bílé džíny na léto a tak jsem sehnala tyto v Zaře, kde nakupuju nejradši. Jěště se mi nestalo, abych si tam na sebe nevybrala ani jeden kus oblečení :). Vždycky něco najdete, ať už je to poslední trend nebo basic věc.
Ale zpátky k těm kalhotům… Minulý týden jsem byla kouknout po obchodech a našla jsem hned troje stejné jako ty moje, jen trochu jiný střih u jednich. Je vidět, že některé věci jen tak nevyjdou. To také platí u tenisek nebo slip on botkách. Patřím mezi ty, kteří tento trend ocení :). Hodí se skoro ke všemu a lepší boty na chůzi po Praze nejsou.
Když se vrátím k nakupování. Chtěla jsem si koupit nové plavky… Co říkáte na letošní kolekce? Popravdě nemůžu říct, že je z čeho vybírat. Sportovní s černým olemováním jsou napodobeninou Triangl Swimmwear, velké volánky na podprsenkách mi nepřijdou praktické a spodek plavek do pasu? V létě bych se teda raději opálila ;). Takže kdyby měl někdo nějaký typ na lepší, neváhejte napsat, budu ráda.
Pro dnešek je to všechno 🙂

image

image

Napsat komentář