Summer Vibes

DSC_0194

Sedím doma ve svém pokoji a upravuji fotky z dovolené (nejraději bych se tam vrátila, ale ten pocit znáte asi všichni). Probírám stovky obrázků a vybírám si ty, které sem dneska dám. Vzhledem k počasí a horku v pokoji vybírám právě tyhle od bazénu. 

Přibližně před týdnem jsem přijela ze Španělska a to konkrétně z města Jávea. Toto místo se nachází kousek od Valencie. Jeli jsme autem, takže cesta byla docela dlouhá, ale vynahradil nám to výhled po příjezdu, který jsme měli z pronajatého domu. Dům s vlastní zahradou, bazénem a k tomu výhled na moře…co víc si můžete přát v létě. Popravdě mám raději takovýhle typ dovolené než letět někam do hotelu. 

No a teď k mým plavkám, které jsem sháněla věčnost. S mojí výškou mně totiž všechny byly dooost krátké. Jasně zaříznuté plavky vypadaly fajn, ale ne když vás to přiškrcuje kolem krku xD. Už jsem ani nedoufala, že bych nějaké vcelku sehnala a vzdala to. Pár dnů před dovolenou jsem se byla ještě podívat jen tak v Lindexu a tam ve slevách našla právě tyhle. Jediný co mi na nich vadilo, byl zapínací pruh na zádech. Ten jsem ale odstřihla a i já mám svoje trendy černé plavky vcelku na tohle léto (i když už brzo skončí).

DSC_0202

DSC_0224

DSC_0206

DSC_0296

DCIM100GOPROG0232467.

DCIM100GOPROG0503344.

Swimmwear – Lindex

Photographed by V. Pachman

Spain, Jávea

 

 

Napsat komentář